https://diaafootball.com/ankara escortkadıköy escortpendik escortbostancı escortgaziantep escortgaziantep escortankara bayan escortataşehir escortfeelingbet casinoMrXbet casinoGoodman casinoAzur casinoMebbistrendyol indirim kodutipobet7slotsistanbul escort bayanmarsbahisdinamobetseoMeritkingCasibom güncel girişJojobetCasinolevantjojobet Hapja e xhamisë në pjesën veriore të Mitrovicës

Aktivitetet e Kryeimamit

Hapja e xhamisë në pjesën veriore të Mitrovicës

Më 02.12.2015, me lejen dhe dëshirën e Allahut, e hapëm zyrtarisht xhaminë në pjesën veriore të Mitrovicës, në fshatin Suhadoll.
Ndërtimi I kësaj xhamie u mundësua nga familja Jonuzi, që dhuroi truallin, dhe nga familja Kurti, si donator.
Allahu I Madhërishëm I shpërbleftë të gjithë ata që në çfarëdo forme kontribuan në jetësimin e projektit të kësaj xhamie, e cila do të shërbejë për edukimin e gjeneratave të reja, në frymën e Islamit të mirëfilltë, që thërret në dashuri e paqe.

Kryesia e BIRK - ut

Bislame.net

Dituria Islame

Tanzil.net

Online

Kemi 4 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kalendari

الثلاثاء 20 ذو القعدة 1445
E martë Dhul-Qadah 20 1445
E hanë Maj 27 2024

Koloset e tefsirit

IMAGE Shihabud-din Mahmud el Alusi (1217 h.-1270 h)
E mërkurë, 09 Dhjetor 2015
Shihabud-din Mahmud el Alusi (1217 h.-1270 h) dhe tefsiri i tij  “RUHUL MEANI FI TEFSIRIL KUR’ANI-L ADHIM VE-S-SEB’IL METHANI”    ... Read More...
IMAGE Muhammed Reshid Rida
E mërkurë, 09 Dhjetor 2015
Muhammed Reshid Rida dhe tefsiri i tij TEFSIRUL KUR’ANIL HAKIM i njohur si “TEFSIRU-L-MENAR”   Muhammed Reshid Ridaja i takon plejadës së... Read More...
IMAGE Kadi el Bejdaviu
E mërkurë, 09 Dhjetor 2015
Kadi el Bejdaviu dhe tefsiri i tij “ENVARU-T-TENZILI VE ESRARU-T-TE'VILI”   Biografia e tij Emri i tij i plotë është Abdullah ibn Umer ibn... Read More...

Sabri Bajgora -Hytbeja e Kurban-Bajramit 2011