https://diaafootball.com/ankara escortkadıköy escortpendik escortbostancı escortgaziantep escortgaziantep escortankara bayan escortataşehir escortfeelingbet casinoMrXbet casinoGoodman casinoAzur casinoMebbistrendyol indirim kodutipobet7slotsistanbul escort bayanmarsbahisdinamobetseoMeritkingCasibom güncel girişJojobetCasinolevantjojobet Ligjeratë në Xhaminë e vjetër të Podujevës

Aktivitetet e Kryeimamit

Ligjeratë në Xhaminë e vjetër të Podujevës

Më 03.01.2016, patem nderin te ligjeronim ne Xhamine e vjeter te Podujeves, me ftesen e Imamit te nderuar Imri ef. Llugaliu, dhe te KBI-Podujeve, Tema ishte: "Ta perkujtojmë Profetin Muhamed a.s."
Iterpetime te disa pjeseve te Mevludit dhe te kasideve e ilahijave, paten Avdush ef. Krosa, Hakim ef. Ilazi dhe Kreshnik ef. Abdullahu, te percjelle me nje ilahi te bukur edhe nga dy djem te vegjel, nxenes te xhamise.
Ne bashkeshoqrimin tim ishte edhe Fitim ef. Gashi-Drejtor i Departamentit te Rinise prane BIK-ur
I falenderoj ne veçanti xhematin llapjan per pritjen e mrekullueshme, Keshillin e BI ne Podujeve dhe Imamin e nderuar Imri ef.
Perkujtimi i 12 Rebiul Evvelit eshte tradite e ketij nenqielli per shekuj me radhe, me deliresine me te thelle shpirtnore, duke vazhduar te pulsojë me dashurine e paster, ndaj ketij Pejgamberi te meshires, i cili na mesoi se si ta gjejme udhezimin me keshillat e tij te ngrohta. Prandaj edhe ne i bashkengjitemi pershendetjeve dhe salavateve te Allahut e te engjejve ndaj ketij te Derguari: "Innallahe ve melaiketehu jusal-lune ale-n-nebijj, Ja ejjuhe-l-ledhine amenu, sa;-lu alejhi ve sel-limu teslima"

Kryesia e BIRK - ut

Bislame.net

Dituria Islame

Tanzil.net

Online

Kemi 8 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kalendari

الثلاثاء 20 ذو القعدة 1445
E martë Dhul-Qadah 20 1445
E hanë Maj 27 2024

Koloset e tefsirit

IMAGE Shihabud-din Mahmud el Alusi (1217 h.-1270 h)
E mërkurë, 09 Dhjetor 2015
Shihabud-din Mahmud el Alusi (1217 h.-1270 h) dhe tefsiri i tij  “RUHUL MEANI FI TEFSIRIL KUR’ANI-L ADHIM VE-S-SEB’IL METHANI”    ... Read More...
IMAGE Muhammed Reshid Rida
E mërkurë, 09 Dhjetor 2015
Muhammed Reshid Rida dhe tefsiri i tij TEFSIRUL KUR’ANIL HAKIM i njohur si “TEFSIRU-L-MENAR”   Muhammed Reshid Ridaja i takon plejadës së... Read More...
IMAGE Kadi el Bejdaviu
E mërkurë, 09 Dhjetor 2015
Kadi el Bejdaviu dhe tefsiri i tij “ENVARU-T-TENZILI VE ESRARU-T-TE'VILI”   Biografia e tij Emri i tij i plotë është Abdullah ibn Umer ibn... Read More...

Sabri Bajgora -Hytbeja e Kurban-Bajramit 2011