https://diaafootball.com/ankara escortkadıköy escortpendik escortbostancı escortgaziantep escortgaziantep escortankara bayan escortataşehir escortfeelingbet casinoMrXbet casinoGoodman casinoAzur casinoMebbistrendyol indirim kodutipobet7slotsistanbul escort bayanmarsbahisdinamobetseoMeritkingCasibom güncel girişJojobetCasinolevantjojobet Në Umre, organizuar nga Ministrisa për çështje fetare të Mbretërisë së Arabisë Saudite

Aktivitetet e Kryeimamit

Në Umre, organizuar nga Ministrisa për çështje fetare të Mbretërisë së Arabisë Saudite

Prej datës 20 deri më 30 Janar 2016, në organizimin e Ministrisë për çështje fetare të Mbretërisë së Arabisë Saudite, ishim në Umre së bashku me Myftiun dhe kolegët nga Kryesia e BIK-ut. Qëndrimi në Medinë dhe në Mekë, ishte rast që përveç kryerjes së obligimeve të Umres, të takonim edhe studentët tanë po edhe kolegë të shumtë nga bota islame. Ndjesia e kënaqësisë shpirtërore nuk mund të përshkruhet, ajo thjesht vetëm përjetohet.

Kryesia e BIRK - ut

Bislame.net

Dituria Islame

Tanzil.net

Online

Kemi 6 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kalendari

الثلاثاء 20 ذو القعدة 1445
E martë Dhul-Qadah 20 1445
E hanë Maj 27 2024

Koloset e tefsirit

IMAGE Shihabud-din Mahmud el Alusi (1217 h.-1270 h)
E mërkurë, 09 Dhjetor 2015
Shihabud-din Mahmud el Alusi (1217 h.-1270 h) dhe tefsiri i tij  “RUHUL MEANI FI TEFSIRIL KUR’ANI-L ADHIM VE-S-SEB’IL METHANI”    ... Read More...
IMAGE Muhammed Reshid Rida
E mërkurë, 09 Dhjetor 2015
Muhammed Reshid Rida dhe tefsiri i tij TEFSIRUL KUR’ANIL HAKIM i njohur si “TEFSIRU-L-MENAR”   Muhammed Reshid Ridaja i takon plejadës së... Read More...
IMAGE Kadi el Bejdaviu
E mërkurë, 09 Dhjetor 2015
Kadi el Bejdaviu dhe tefsiri i tij “ENVARU-T-TENZILI VE ESRARU-T-TE'VILI”   Biografia e tij Emri i tij i plotë është Abdullah ibn Umer ibn... Read More...

Sabri Bajgora -Hytbeja e Kurban-Bajramit 2011