bodrum escort bayanizmir escortizmir escortdiyarbetdiyarbetganobetbetmarlosweet bonanzaegt oynademo slot oyunlarıhttps://bricescrossroads.com/holiganbetgirisim.comArzbahis Girişsavoybetting girişJojobet GirişBeylikdüzü EscortBahçeşehir Escorthttps://www.antilafuneral.com/https://longwoodinc.com/Deploy Outdoor Advertising Campaign Anywhere In The Worldeskort marmariskayseri escortfethiye escortbilecik escortfethiye escorthttps://diaafootball.com/ofis taşımacılığı Muhammedit a.s.

Poezi

Muhammedit a.s.

Muhammedit a.s.

 

Errësirë ishte kudo, Injorancë mbretëronte

Kishte humbur çdo arsye, Bota dritën e kërkonte.

 

Në Mekë, n’këtë vend të bekuar, u lind i dashuri i Perëndisë

Muhammedi i lavdëruar, Shpëtimtari i njerëzisë.

 

O Muhammed o i dërguar, Dritë dhe mëshirë për mbarë njerëzinë

Salavate duke t’kënduar, Falënderojmë Perëndinë

 

 

Ty të zgjodhi Perëndia, Ta lërtësosh fjalën e Tij

Fjala jote ish urtësia, Vepra jote, madhështi

 

Në ty kishim shembëlltyrën, si të thwrrasim në Islam

Na ndihmo o Zot i Madh,, na i mbush zemrat me Iman

 

Ti je dritë që kurrë nuk fikesh, Flakadan-Udhëzim hyjnor

N’zemrat tona gjithmonë rritesh, N’ty gjejmë prehje përgjithmonë

 

Gjithmonë ishe dhe do t’mbetesh, Ideal-Shembull për ne

Fjalët tua kurrë nuk zbehen (treten), derisa t’ketë jetë mbi dhe.

 

 

                                                          (Sabri Bajgora)

                                                          Prishtinë, 15.10.2002

 

Kryesia e BIRK - ut

Bislame.net

Dituria Islame

Tanzil.net

Online

Kemi 9 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kalendari

الأحد 16 ربيع الأوّل 1445
E diel Rabbi al-Awwal 16 1445
E diel Tetor 01 2023

Koloset e tefsirit

IMAGE Shihabud-din Mahmud el Alusi (1217 h.-1270 h)
E mërkurë, 09 Dhjetor 2015
Shihabud-din Mahmud el Alusi (1217 h.-1270 h) dhe tefsiri i tij  “RUHUL MEANI FI TEFSIRIL KUR’ANI-L ADHIM VE-S-SEB’IL METHANI”    ... Read More...
IMAGE Muhammed Reshid Rida
E mërkurë, 09 Dhjetor 2015
Muhammed Reshid Rida dhe tefsiri i tij TEFSIRUL KUR’ANIL HAKIM i njohur si “TEFSIRU-L-MENAR”   Muhammed Reshid Ridaja i takon plejadës së... Read More...
IMAGE Kadi el Bejdaviu
E mërkurë, 09 Dhjetor 2015
Kadi el Bejdaviu dhe tefsiri i tij “ENVARU-T-TENZILI VE ESRARU-T-TE'VILI”   Biografia e tij Emri i tij i plotë është Abdullah ibn Umer ibn... Read More...

Sabri Bajgora -Hytbeja e Kurban-Bajramit 2011