Aktivitetet e Kryeimamit

Ishte kenaqesi te ishim ne mesin e ulemave-imameve te Anamoraves dhe te Lugines se Presheves

     Ishte kenaqesi te ishim ne mesin e ulemave-imameve te Anamoraves dhe te Lugines se Presheves. Bashkebiseduam me ta lidhur me aktivitetet e Ramazanit. Zoti i Madherishen na begatofte me miresite e ketij muaji te bekuar.

Kryesia e BIRK - ut

Bislame.net

Dituria Islame

Tanzil.net

Online

Kemi 14 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kalendari

الثلاثاء 3 ربيع الأوّل 1442
E martë Rabbi al-Awwal 3 1442
E hanë Tetor 19 2020

Koloset e tefsirit

IMAGE Shihabud-din Mahmud el Alusi (1217 h.-1270 h)
E mërkurë, 09 Dhjetor 2015
Shihabud-din Mahmud el Alusi (1217 h.-1270 h) dhe tefsiri i tij  “RUHUL MEANI FI TEFSIRIL KUR’ANI-L ADHIM VE-S-SEB’IL METHANI”    ... Read More...
IMAGE Muhammed Reshid Rida
E mërkurë, 09 Dhjetor 2015
Muhammed Reshid Rida dhe tefsiri i tij TEFSIRUL KUR’ANIL HAKIM i njohur si “TEFSIRU-L-MENAR”   Muhammed Reshid Ridaja i takon plejadës së... Read More...
IMAGE Kadi el Bejdaviu
E mërkurë, 09 Dhjetor 2015
Kadi el Bejdaviu dhe tefsiri i tij “ENVARU-T-TENZILI VE ESRARU-T-TE'VILI”   Biografia e tij Emri i tij i plotë është Abdullah ibn Umer ibn... Read More...

Sabri Bajgora -Hytbeja e Kurban-Bajramit 2011